A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Megfelelő öv a minden női stilizáció elegáns része. Ha eddig nem nagyon érdekelt, milyen övek voltak a ruhásszekrényedben, ideje már annak, hogy változtass ezen. Nem számít, hogy klasszikus feketét vagy inkább kitűnőbb színeket választasz, a Mustang bőröveink kifejező tervezésnek és tökéletes kivitelezésnek köszönhetően ideálisan egészítik ki az öltözéked. Mustang női öv egyik legegyszerűbb megoldás arra, hogy hétköznapi ruhád könnyen tedd izgalmassá. Összeillő Mustang női öv új dimenziót ad sőt a legátlagosabb szettnek is. Ezen felül minden nő azt tudja, hogy az öv kihangsúlyozza a női dereket. Női kollekciónkban különböző szélességű övek találhatók, ami még több lehetőséget ad a saját arculat megálkotására. Bármelyik Mustang női övet választod, ennek segítségével egy egyéni, jellegzetes stílust megteremthetsz magadnak. Ruha, szoknya, t-shirt, ing, vagy kabát ennek, az első nézetre aprónak tünő kelléknek köszönhetően teljesen változtathatja a stílusodat.

Női bőr öv Mustang   MW3015L25-350 Női bőr öv Mustang MW3015L25-350
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang   MW3015L25-490 Női bőr öv Mustang MW3015L25-490
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang   MW3057L34-670 Női bőr öv Mustang MW3057L34-670
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang   MW3062L06-645 Női bőr öv Mustang MW3062L06-645
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang   MW3070L23-580 Női bőr öv Mustang MW3070L23-580
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang   MW3070L23-645 Női bőr öv Mustang MW3070L23-645
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 945,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang  MW3002L02-595 Női bőr öv Mustang MW3002L02-595
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 10 158,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang  MW3071L06-645 Női bőr öv Mustang MW3071L06-645
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 11 733,00 Ft
művészet
nézz többet
Női bőr öv Mustang  MW3071L06-690 Női bőr öv Mustang MW3071L06-690
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 11 733,00 Ft
művészet
nézz többet
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl