A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Mustang a legelejétől kezdve tudta, ki a fő célcsoportja az ajánlatának, ezért a márka filozófiájának alapja az eredetiség. Hiszen a földrajzi szélessegtől és körülményektől függetlenül az igazi férfi mindig hű a saját magához és értékeli az eredetiséget. Nem kell igazi cowboynak lenned, hogy tudd mit jelent a függetlenség. Klasszikus szabás, komfort és legjobb minőségű denim a Mustang férfinadrágok ismertetőjele. Mustang férfinadrág a függetlenség és eredetiség szinonímája, úgy mint a márkát jelképező vadló. Ezért már évek óta a Mustang márka kollekciói a hangulatukkal az amerikai westernekre utalnak, s így nem hiányozhatnak belőlük az ötletesen és elegánsan szábott farmernadrágok. Boltunkban található Mustang férfi farmernadrágok tökéletes javaslat azoknak a férfiaknak, akik vadlelkű farmereket keresnek. Fazonok és színek sokszerűsge biztosítja hogy minden igazi férfi itt találja a saját szükségnek és tetszésnek megfelelő farmereket.

A cég kínálja a vevőknek rendkívül széles termékskálát, különböző stílusokat és érdekes szabásokat, pl. páratlanul kényelmes, lefelé kissé bővülő szárú Mustang Bootcut férfi farmereket, amelyek tökéletesen illenek majdnem minden férfi testalkathoz. Más javaslat a Mustang Slim fit, amelynek a szára egész hosszán szükül, ezzel optikusan meghosszabbítva a lábot, és vékonyságot adva a sziluettnek. Skinny leg a legkarcsúbb férfinadrág fazona, ahol a szárok egész hosszán, combtól bokáig hozzasimülnak a testvonalakhoz, ezért inkább vékony, de nem vézna férfiak számára ajánlott. Klaszikus stílus kedvelöinek a Mustang Straight leg modell javasolható, amelynek egyenes szárai ideálisan illeszkednek a csipőkhöz, ezzel a nadrág nem korlátozza a mozgást és rendkivül komfortos. Pedig a Tapered leg farmerek a stílusos denim nadrág regular felépítésű derékkel és combban egyenes szárral, amely térdtől lefelé kissé szűkül. Ennek köszönhetően kiválóan elfedi az alak esetleges tökéletlenségeket, kihangsúlyozva ennek előnyeit. Ilyen farmerek majdnem minden testalkatra passzolnak és alkalmazhatók különféle stilizációkhoz. Viszont a Mustang Comfort fit a hihetlenül komfortos, laza férfi nadrág, amely bővebb szabásnak köszönhetően nem korlátozza a mozgást. Hasonlóan a Mustang Regular fit, a legklaszikusabb, egyenes szárú farmer. Vékony férfiaknak nem naygon javasolt, mert kissé felnagyítja a lábakat, de az átlagos vagy nagyobb testalkatú úrak ilyen nadrágban biztosan jól fognak kinézni.

Férfi nadrág Mustang Orlando Slim  1013239-4000-783 Férfi nadrág Mustang Orlando Slim  1013239-4000-783 Férfi nadrág Mustang Orlando Slim 1013239-4000-783
Gyártó: MUSTANG JEANS
Ár: 28 860,00 Ft
nézz többet
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl