A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Mustang az eredeti farmerek gyártója, amelyek a legújabb és leginnovációsabb divattrendek követői számára készülnek. Ötletes és stílusos Mustang farmerek megnyerték a divatos nők szíveit, a természetességet és eredetiséget élőtérbe állító cégfilozófiának köszönhetően. A Mustang női farmerek választéka minden testalkathoz illenek és ideálisak mind hétköznapokra, mind a különleges alkalomra. Boltunkban található Mustang női farmernadrágok tökéletes javaslat azoknak a nőknek, akik vadlelkű farmereket keresnek. Fazonok és színek sokszerűsge biztosítja hogy minden nő itt találja a saját szükségnek és tetszésnek megfelelő Mustang farmereket.

A cég kínálja a vevőknek rendkívül széles termékskálát, különböző stílusokat és érdekes szabásokat. Slim fit női farmerek gyönyörűen karcsúsítják és kiemelik a lábat. Ilyen modellt átlalában azok a nők választják, akik szeretnek szűk, de nem túl tapadós nadrágokat. Viszont Mustang Skinny fit női farmer nagyon szűk és tapadós modell, szorosan illeszkedő csipőkön és combokon, kiemelve a testvonalakot. Ez a modell jelenleg nagyon népszerű női divatban és ideálisan kombinálható bővebb felsőrésszel. Más, főleg múlt évszázad utolsó évtízedében elterjedt modell a Mustang Bootcut. A testhezálló felső rész és lábszár a térdről kezdve lefelé kissé bővül úgy, hogy a talpnál már annyira széles, hogy elférjen alatta a csizmaszár. A Tapered leg női farmer jól illik minden típusú női alkathoz. Azzal, hogy a lábszár enyhén szűkül, a nadrág tökéletes illeszkedik a testvonalakhoz, aminek köszönhetően karcsúbb és finomabb az alak. Nem korlátozza a mozgást és alkalmazható különféle stílizációkhoz. Mustang Straight leg a farmerek egyik legklasszikusabb fazonja. Ahogy maga a neve tükrözi, ez a modell jellegzetessége egyenes lábszár. Emiatt ez a nadrág biztonságos, minden nő számára ajánlatos választás. Ezzel a fazonnal könnyen összeállíhatő mind casual, mind elegáns vagy bulis kombinációk. A Comfort fit női nadrág azzal a céllal készült, hogy maximum komfortot és kényelmességet adjon meg. Hozzáillik a testhez, de egyidejűleg biztosítja a mozgás szabadságát.

  • leárazás
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl