Hírlevél
Amennyiben szeretnél friss információkat kapni az újdonságokról és promóciókról, add meg az e-mail címed.

A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Minden nő tudja, hogy minden stilizáció kulcsfontosságú eleme a lábbeli, tehát érdemes gondoskodni arról, hogy olyan cipőt válasszuk meg, amely illeni fog ahhoz, ami rejlik a ruhásszekrényünkben. Pár év óta legnagyobb divat a Mustang női sneaker. Könnyű talpnak köszönhetően nagyon komfortos. Egyedüllló dizájn lehetővé teszi hogy ennek viselése nemcsak edzőruhához, de a farmerekhez, cigaretta nadrághoz és elsősorban ruhához is. Mustang női felcipő a legendás stílusa miatt már régen elnyerte kultuszi státuszt és tartósan elhelyezkedett a városi divattrendekben. Mai napon alig találsz valakit, aki nem ismerné fel a Mustang cipőt. Mustang női félcipők minőségi anyagokat és a színek széles választékát kinálják. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek klasszikus, sportos stílushoz. Velük midnen körülmények között divatosan fogsz kinézni, és a stilizálásod sose lesz unalmas! Mustang márka egyesít aktuális divattrendeket klasszikus dizájnnal, aminek köszönhetően Mustang női sportcipő igazi komfortot nyújt és tökéletesen illik a mindennapi városi stilizációhoz. Ha inkább minimálistább stílusu modelleket keresel, érdeklődj a téli és nyári Mustang cipő után a brandshoes.eu boltban.

Cipő női Mustang  46C-001 Cipő női Mustang  46C-001 Cipő női Mustang 46C-001
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Cipő női Mustang  46C-002 Cipő női Mustang  46C-002 Cipő női Mustang 46C-002
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Cipő női Mustang 44C-003 Cipő női Mustang 44C-003 Cipő női Mustang 44C-003
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Cipő női Mustang 46C-006 Cipő női Mustang 46C-006 Cipő női Mustang 46C-006
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Cipő női Mustang 46C-007 Cipő női Mustang 46C-007 Cipő női Mustang 46C-007
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Cipő női Mustang 46C-005 Cipő női Mustang 46C-005 Cipő női Mustang 46C-005
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 23 120,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang női cipő  44C-026 Mustang női cipő  44C-026 Mustang női cipő 44C-026
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 15 920,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang női cipő  46C-056 Mustang női cipő  46C-056 Mustang női cipő 46C-056
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 20 720,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang női cipő  46C-058 Mustang női cipő  46C-058 Mustang női cipő 46C-058
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 20 720,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang női cipő  46C-059 Mustang női cipő  46C-059 Mustang női cipő 46C-059
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 20 720,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang női cipő 46C-010 Mustang női cipő 46C-010 Mustang női cipő 46C-010
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 20 720,00 Ft
pár
nézz többet
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl