A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Tavaszi-téli időszakban a szekrényedből nem hiányozhat a Mustang kényelmes téli női csizma. Megfeleően választott csizmával minden stilizációd jól fog kinézni. Leghidegebb évszak jövetelével nem kell lemondanod divatos és nőies stílusról. Gyözödj meg arról, hogy téli idő sok lehetőséget nyújt. Női csizmának nem kell unalmasnak lennie, ha Mustang divatos csizmát választasz. A brandshoes.eu boltunk ajánlatában különböző fazonú és színű tavaszi és téli cipőt találhatsz. Széles választékban könnyen megtalálod ami legjobban passzol a téli öltözetedhez. Függetlenül attól hogy elegáns, sportos vagy inkább komfortos stílushoz ragaszkodsz, garantáljuk, hogy nálunk találod az öltözeted jellegét legjobban kihangsúlyozó csizmát. Mustang téli női csizmák természetes, mű- vagy antilopbőrből készülnek, ezért Mustang sokoldalú ajánlata ideális megoldás munkába és mindennapi alkalomra. Tökéletesen illenek a farmerekhez és kedvenc sportruhádhoz is. A mustang-cipo.hu boltban biztosan találsz, amit keresel. Mustang fűzős és cipzáros női csizma minden stilizációhoz illenek, de ha meg akarod törni a hétköznapi rutint és új színekkel felélenkíteni a megjelenésed, ajánlatunkban különböző színű és stílusú divatos cipőt találsz. Boltunkban ajánlott cipő eredeti formatervezését sok nő már megbecsült, legyél Te is, aki választott az általunk ajánlott fazonok, minták és színek széles választékából. Végre felejts el téli unalmat.

 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
Mustang nõi csizma  45C-042 Mustang nõi csizma  45C-042 Mustang nõi csizma 45C-042
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 27 983,00 Ft
pár
nézz többet
Mustang nõi csizma 1290-613-9 Mustang nõi csizma 1290-613-9 Mustang nõi csizma 1290-613-9
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 33 246,00 Ft
pár
nézz többet
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
Mustang nõi csizma 43C-067 Mustang nõi csizma 43C-067 Mustang nõi csizma 43C-067
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 22 720,00 Ft
pár
nézz többet
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl