A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Üzletszabályzat

RAZ ONLINE ÜZLET SZABÁLZATA

 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1. A Szabályzat tartalmazza a pontos Felhasználói feltételeket beleértve a Vásárlókat, az Eladó által fenntartott Üzletben

2. A Szabályzat állandóan elérhető az Üzlet honlapján lehetővé téve a Felhsználó számára annak megismerését és feldolgozását.

II. DEFINÍCIÓK

A Szabályzatban használt kifejezések jelentése:

1. Eladó- Marcin Uszak székelye Lengyelország, 66-400 Gorzów Wielkopolski ul. Marcinkowsiego 10h/8, az alábbi adószámmal rendelkezik: PL5992781700, aki gazdasági tevékenységet végez az Üzlet keretein belül, termékek eladásával illetve szolgáltatások nyújtásával.

2. Üzlet- Az Eladó által üzemeltetett weboldalak és informatikai eszközök gyűjteménye (internetes szolgáltatások) amely lehetővé teszi a Felhasználó számára értékesítési vagy szolgáltatási Szerződés kötését az alábbi domain névvel rendelkező honlapon: www.mustang-cipo.hu

3. Vevő- Az a felhasználó, amelyik az Üzlet keretein belül megköti az értékesítési vagy szolgáltatási Szerződést.

4. Eladási szerződés- szerződés, amely az Üzletben jött létre az Eladó és a Vevő között az érvényben lévő szabályzat alapján és amelynek tárgya a Vevő részére tárgy eladásra.

5. Szolgáltatási szerződés- szerződés, amely az Üzletben jött létre az Eladó és a Vevő között az érvényben lévő Szabályzat alapján és amelynek tárgya a Vevő részére szolgáltatás vagy szolgáltatások nyújtása.

6.  Szerződés- az eladási Szerződés vagy a szolgáltatásnyújtási Szerződés.

7. Szabályzat – a jelen Üzleti Szabályzat.

8. Anyagok- információk melyeket az Üzlet internetes oldala tartalmaz, többek között név, leírások, képek és grafikai illusztrációk a termékekről, megjelölve a termékek gyártóját.

9. Felhasználó- internet-felhasználó, használja az Üzlet felületét, az Eladó által az Üzletben bemutatott terméket vásárolni vagy szolgáltatást igénybe venni szándékozik.

10. Hírlevél- az Eladó által nyújtott szolgáltatás, mely lehetővé teszi számára az elektronikus úton történő információközlést, beleértve kereskedelmi információkat az Eladó termékeivel kapcsolatban, információkat az elektronikus értékesítési ágazatról, hírekről, akciókról és kereskedelmi ajánlatokról.

 

III. ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1. Az eladó az online üzlete által, mely az alábbi internetes címen található: www.mustang-cipo.hu, lehetővé teszi az internetes vásárlást. Ahhoz, hogy a vásárlás megtörténjen ki kell választani egy terméket (modell, méret), beletenni a „kosárba”, rákattintani a „megrendelem és kifizetem” gombra, valamint ki kell tölteni a megrendelési űrlapot.

2. Az üzlet tevékenységének profilja márkás cipők értékesítése. Az üzletben értékesített termékek Lengyelországban engedélyezettek a forgalomba hozatalra. Minden terméknél fel van tüntetve annak gyártója és egyéb szükséges információk.

3. Az internetes üzlet az Eladó alábbi cége által végez gazdasági tevékenységet: Marcin Uszak, Marcinkowskiego 10h/8,, 66-400 Gorzów Wielkopolski, Adószám: PL5992781700, Cégregisztrációs szám: 080064236 regisztrálva a Központi Nyilvántartás és Információk Gazdasági Tevékenységről (CEIDG) hivatalába.

4. Amennyiben egy termék megrendelése 13 óráig megtörténik munkanapokon, és kifizetésre kerül banki átutalással ez esetben a megrendelést kézhezvételét – és a fizetés beérkezését követő munkanapon kiszállításra kerül.

5. A szerződés megkötését követően a Vevő visszaigazolást kap az üzlettől.

6. Az eladási szerződés tartalma rögzítve van az informatikai rendszerben, az alábbi Szabályzat elérhető formában megtalálható az üzlet oldalán valamint kiküldésre kerül annak tartalma az ügyfél számára.

7. Az üzlet részéről a szerződés teljesítésének időpontja az a nap, amikor az Ügyfél átveszi a csomagot.

8. Az Eladónak kötelessége eljuttatni a terméket az Ügyfélnek hiba nélkül.

9. Információk a nyújtott garanciákról a garancia dokumentumban kerülnek ismertetésre. A garancia folyamatának teljesítése szintén a garancia dokumentumban van részletezve.

10. Az Ügyfélnek lehetősége van megismerni a vállalkozók jó gyakorlatának kódexét. A jó gyakorlat kódexe a tisztességtelen piaci magatartás elleni fellépésről szóló, 2007-es augusztus 23-i

11. Az Eladó és a Vevő között létrejött szerződés időtartama annak létrehozásától addig a napig érvényes, amíg a Vevő átveszi a megrendelt terméket.

12. Az Ügyfél-fogyasztói a szerződés létrejöttének pillanatától köteles kifizetni a szerződés tartalmát képző termék árát.

13. Az Ügyfélnek-fogyasztónak az Eladóval való vitás ügy esetén lehetősége van annak békés rendezésére az alábbiak szerint: a) kérje az általa választott fogyasztói bíróság ítéletét b) közvetítés c) fordulhat a megyei Kersekedelmi Felügyelethez d) kérhet ingyenes segítséget a vita rendezését illetően a Fogyasztói Szövetségtől az ingyenes fogyasztói segélyvonalon.

14. Ügyfél-fogyasztó- az üzletben való vásárlása a nem kapcsolódik saját üzleti vagy szakmai tevékenységéhez.

15. Ügyfél – az üzletben való vásárlása kapcsolatos üzleti vagy szakmai tevékenységgel vagy a fent említett Ügyfél-fogyasztókkal.

16. Az üzlet nyitva tart hétköznapokon hétfőtől péntekig 09: 00-17: 00 óráig.

17. A Felhasználó elérheti az Üzletet kommunikációs csatornák segítségével, interneten keresztül (internet, telefon) felhasználva az internetes böngészőt.

18. A Felhasználónak tilos felhasználnia az Eladó nevét, az Üzlet logóját és az Anyagait, illtve egyéb nem vagyoni elemeket (beleértve az üzlet grafikáit, az oldal elrendezését és kinézetét-layoutját), kivéve ha az kifejezetten engedélyezett a Szabályzat szerint vagy ha az ebben a pontba említett szerzői jogi vagy ipari tulajdonjog alá eső elemek felhasználását az eladó, vagy egy harmadik meghatalmazott fél kifejezetten engedélyezte.

  

IV.REGISZTRÁCIÓ AZ ÜZLETBEN

1. Amennyiben az online üzletünk állandó ügyfelévé kívánsz válni, ez esetben regisztrálnod kell az oldalon. Ezáltal elkerülöd, hogy minden egyes megrendelésnél újra és újra ki kelljen töltened a személyes adataidat és a szállítási információkat. A megfelelő regisztráció módja a regisztrációs űrlap minden kötelező mezejének kitöltése. Ezek a következők: Keresztnév és Vezetéknév, Helységnév, Cím és Irányítószám, E-mail cím, Telefonszám, Ország és a kiválasztott szállítási és fizetési mód.

  1. A Felhasználónak lehetősége van:
    1. használni az üzletet és megrendelést leadni regisztráció nélkül, vagy
    2. regisztrálni az Üzletben a Felhasználói hozzáférési adatok felhasználásával (login és jelszó).

    2.  A Szerződés megkötése az Üzletben való előzetes regisztráció nélkül lehetséges, az alábbi feltételek megismerése és elfogadása után:

           1. az Üzlet weboldalán megtalálható elektronikus formátumú űrlapon a szükséges adatok teljes és helyes kitöltése által

           2. a Szabályzat elfogadásával

2. A regisztráció pillanatában az Üzletben létrejön a Felhasználói fiók, amely összegzi különböző forrásokból az információkat Felhasználóról valamint a tevékenységeit az Üzletben a megkötött Szerződések alapján. A fiók keretén belül a Felhasználó bármikor hozzáférhet többek között az Üzlettel kötött Szerződései történetéhez.

 

V. MEGRENDELÉS LEADÁSA AZ ÜZLETBEN- SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

1. A rendelés leadása előtt a Felhasználónak a virtuális kosárba kell helyeznie a kiválasztott termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket meg kíván vásárolni. A virtuális kosár eszköze megkönnyíti a Felhasználó számára, hogy összegezze a termékeket/szolgáltatásokat mielőtt megvásárolja a kosár kiszámolja a termékek/szolgáltatások teljes értékét illetve hozzáadja a szállítási költséget. A termékek/szolgáltatások kiválasztása során a Felhasználó szabadon változtathatja a kosár tartalmát, hozzáadhat vagy letörölhet termékeket/szolgáltatásokat.

2. A vásárlás megvalósulásának alapvető feltétele a Megrendelő által helyesen és teljesen kitöltött rendelési űrlap, amely elérhető az Üzletben.

3. A Felhasználó által megadott e-mail cím és a telefonszám is felhasználható a rendelés végrehajtásához.

4. Abban az esetben, ha az Eladó valamilyen okból nem tud eleget tenni a megrendelésnek, ha a termék nem elérhető, a Szerződés létrejöttétől számított legkésőbb 30 napon belül értesíti az Ügyfelet. Az Ügyfél dönthet a rendelés további összetételéről. Az Ügyfél megadhat kiegészítő időt a rendelés realizálásához.

5. A formanyomtatványok helytelen kitöltése esetén, amennyire lehetséges a megfelelő kapcsolattartási adatok alapján az üzlet tájékoztatja a vásárlót az űrlap helytelen kitöltéséről és a rendelés lehetséges teljesítésének hiányáról.

6. A termékek kiszállításra kerülnek a rendelési űrlapon megadott címre.

7. Az Ügyfél rendelkezik annak jogával, hogy kiválassza a szállítás módját, a rendelési űrlapnak megfelelően.

8. A szállítás költsége a vevőt terheli. Bizonyos esetekben, amennyire az online üzlet engedélyezi, a megrendelt termékek szállítási díjat át lehet hárítani az üzletre. Minden ezzel kapcsolatos információ elérhető a rendelés során vagy a rendelés leadása és megerősítése során.

 

VI. A SZERZŐDÉS FELBONTÁSA

1. A szerződést fel lehet bontani a telefonos úton vagy e-mail útján, megadva a szerződés azonosító számát. A szerződés felbontása annak bejelentésétől érvényes.

 

VII. FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. Az internetes üzletben szereplő árak bruttó árak (tehát tartalmazzák az ÁFÁT).

2. A termék kiszállítása az Ügyfél által választott fuvarozó által történik. Az árakról és a rendelkezésre álló fuvarozókról tájékozódhat az üzlet honlapján a fizetés és szállítás menüpontban.

3. Az Ügyfél a rendelés leadása során kiválasztja a megrendelt termék kifizetési módját. Az áru kifizetését amennyiben lehetséges fizetési meghagyásos banki átutalással kell intézni vagy utánvételes módszerrel az áru kézhezvételét követően azonnal.

4. A megrendelés teljesítési ideje az az idő, ami alatt a csomag az Ügyfél kezébe kerül. Ennek átfutási ideje az az idő amennyit igénybe vesz a termék, az Ön által megadott címre való leszállítása, a fuvarozó által.

 

VII. HÍRLEVÉL

1. Minden felhasználó, amely Ügyfélként van regisztrálva a rendszerünkben vagy Feliratkozó a bekerül a Felhasználói adatbázisunkba. Az Üzlet küldhet előre be nem jelentett üzeneteket és híreket olyan személyeknek, melyek kapcsolattartási adatai szerepelnek az adatbázisban és amelyek beleegyeztek a hírlevél küldésébe. Nem küldünk olyan személyeknek hírlevelet, melyek nem szerepelnek az adatbázisunkban- nem használunk úgynevezett spam-et. Amennyiben e-mailt kapsz az újdonságainkról vagy akcióinkról az azt jelenti, hogy megtalálható vagy az adatbázisunkban és elfogadtad annak kiküldését. Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél ilyen üzeneteket kapni- egyszerűen informálj minket erről, megadva a LOGIN-odat, STÁTUSZODAT (Ügyfél, Feliratkozó) és amennyire lehetséges, az oldalon való regisztráció hozzávetőleges időpontját.

 

IX. SZEMÉLYES ADATOK

1. A Vásárló által az Üzlethelyiség használata során szolgáltatott személyes adatok kezelője az Eladó.

2. Az internetes Üzletünk a minimálisra csökkenti az ügyfelekről begyűjtendő adatok mennyiséget, kizárólag a megrendeléshez és szállításhoz szükséges adatokra, mely a következőket tartalmazza: e-mail cím, személyes adatok és címadatok. Ezek az adatok nem kerülnek kiadásra harmadik fél felé, a megrendelés teljesítésére szolgálnak, valamint arra, hogy informáljuk az Ügyfelet az újdonságainkról. Az Európai Parlament és a Tanács általános adatvédelmi rendelete (GDPR Személyes Adatok Védelméről szóló törtvénynek megfelelően kerülnek feldolgozásra és nem kerülnek kiadásra külső fél számára. Mindenkinek lehetősége van az adatai módosítására vagy azok kezelésének felfüggesztésére, amelyet írásos formában kell bejelenteni.

 

X. GARANCIA ÉS REKLAMÁCIÓ

1. A garancia az eladott fogyasztási cikkekre nem zárja ki, korlátozza vagy függeszti fel vevő garanciából eredő jogait.

2. Az üzletben megvásárolható termékek mindegyikére 24 hónapos gyártói garancia vonatkozik.

3. Amennyiben a kiszállított termék technikai hibával rendelkezik, megsérült a kiszállítás során vagy nem felel meg a megrednelésnek, az Ügyfélnek-fogyasztónak joga van reklamációra felhasználva a jótállást vagy a garanciát.

4. Kérjük, amennyiben lehetséges a reklamáció tárgyát képző termék megrendelési azonosítóját is adja meg, a könnyebb beazonosítás érdekében.

5. A reklamáció tárgyát képző terméket, kontakt adatokka, címmel és telefonszámmal valamint a hiba leírásával együtt kell beküldeni az alábbi címre: OlzaLogistic - Mustang, Ady Endre 16, 4123 Hencida.

6.A reklamáció 14 napon belül megtekintésre és kivizsgálásra kerül és az ügyfél értesítve lesz annak eredményéről és a kezelés módjáról.

7. Az Ügyfélnek joga van követelni, hogy áru, összhangban a szerződéssel javításra vagy cserére kerüljün, illetve kedvezményt kapjon, továbbá elállhat a szerződéstől.

8. Az eladó, amennyiben nem tudja teljesíteni az ügyfél-fogyasztó követelését, informálnia kell őt annak okáról és javasolni kell megoldást az ügyre.

 

XI. VISSZATÉRÍTÉSEK- SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

1. Az Ügyfélnek- fogyasztónak joga van elállni a szerződéstől indoklás nélkül, a termék kézhezvételét követően 14 napon belül, annak költségei vállalása nélkül, kivételek az alábbiak szerint.

2. Az 1-es pontban említett költségek, amik az Ügyfelet-fogyasztót terhelik, az alábbi esetekben érvényesek: a) amennyiben az ügyfél-fogyasztó nem az oldalon ajánlott legolcsóbb szállítási módot választotta ki a megrendelésnél, az ügyfél- fogyasztóra hárul a legolcsóbb szállítástól való különbözete. b) a termék közvetlen visszaküldésének költségei az ügyfelet terhelik c) vállalja a felelősséget a termék éréknek csökkenését okozó károkért az eladóval szemben

3. A határidő betartásához elég elküldeni a nyilatkozatot annak lejárta előtt az alábbi e-mail címre: admin@buty-mustang.pl vagy levélben az üzlet címére. Példa nyilatkozatok letölthetőek itt: Szerződéstől való elállási nyilatkozat

4. A szerződés semmisnek tekinthető abban az esetben, ha mindkét fél azt vallotta, hogy a visszatérítés változatlan állapotban történt.

5. A visszaküldésre sor kerülhet azonnal, de legkésőbb 14 napon belül a szerződéstől való elállás benyújtásától az üzlezben.

6. A visszaküldött termékkel együtt el kell küldeni a Szerződéstől valamint fióktól való elállás kinyomtatott dokumentumát, melyre az Üzlet nem számít fel költséget.

7. Az eladónak joga van visszatartani az ügyfél- fogyasztó visszaküldésből származó hasznát addig amíg vissza nem kapja tőle a terméket vagy az igazolást annak feladásáról.

8. Az Eladó megerősíti az Ügyfél-fogyasztó számára, hogy megkapta a szerződéstől való elállás nyilatkozatát.

 

XII. CSERE

1. Minden nálunk vásárolt termék cseréhető, amennyiben a termék nem felel meg a Te elvárásaidnak lehetőséged van visszatérítést vagy cserét kérni ugyanarra a termékre más méretben vagy egyéb termékre, visszaküldve hozzánk a nem megfelelőt. Kérjük előtte tájékozódj, hogy az általad kívánt méret jelenleg elérhető-e. Amennyiben nem elérhető, gondoskodi fogunk annak beszerzéséről a lehető legrövidebb időn belül. Amennyiben ez nem lehetséges (pl. kimenő termék esetén) felajánljuk neked, hogy válassz másik terméket, vagy visszatérítjük a pénzt.

2. Amennyiben az új, kiválasztott terméknek magasabb az ára, mint a visszaküldött terméknek kérjük, hogy a különbözetet fizesd ki.

3. Amennyiben az új termék ára alacsonyabb, mint a visszaküldött terméké, visszafizetjük számodra a különbözetet.

4. Minden további információt ebben a témakörben az Eladó és a Vevő egymás között határoz meg.

XIII. TECHNIKAI SZÜNET

1. Az Eladó nem vállal felelősséget az Üzlet vis major okból történő használhatatlansága esetén.

2. Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy szünetet tartson az Üzlet eréhetőségében annak technikai szervizelése, karbantartási munkák vagy az Üzlet funkcionalitását célzó fejlesztési munkálatok esetén. Ugyanakkor az Eladó megtesz minden erőfeszítést azért, hogy ezek a munkálatok az éjszakai órákban történjenek illetve a lehető legrövidebb időt vegyék igénybe.

 

XIV. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

1. A jelen Szabályzatban nem meghatározott esetekben, a lengyel törvények érvényesek az alábbiak alapján: Az 1964. évi Polgári Törvényköny április 23-i Törvénye (A 64-es számú cikk 16-os bekezdése, a későbbi változtatásokkal, 2014. május 30-i Törvény a fogyasztói jogokról (2014-es törvény 827-es cikk)

2. A jelen Szabályzat rendelkezéseinek nem célja, hogy kizárja az Ügyfelet bárminemű jogából, aki egyben Fogyasztó is az 1964. évi április 23-i törvény értelmében- a Polgári Törvénykönyv (16-os számú cikk 93-as rendelkezés, a változtatásokkal együtt), által ráruházott jogokkal és kötelezettségekkel. Amennyiben a jelen Szabályzat nem felelne meg a fent említett rendelkezéseknek, ez esetben azok határozatai elsőbbséget élveznek.

3. A megkötött szerződések tekintettel azokra az Ügyfelekre, melyek Válallkozók és a székhelyük a Lengyel Köztársaság területén kívül található, az alábbi Szabályzatban nem meghatározott kérdések esetén a Lengyel Köztársaság területén érvényes jogszabályokat kell alkalmazni, különösen az 1-es bekezdésben felsoroltak szerint.

4. A megkötött szerződések tekintettel azokra az Ügyfelekre, melyek Fogyasztók és az állandó tartózkodási helyük a Lengyel Köztársaság területén kívül található, az alábbi Szabályzetban ne, meghatározott kérdések esetén a Lengyel Köztársaság területén érvényes jogszabályokat kell alkalmazni. A Lengyel Köztársaság területén érvényes jogszabályok alkalmazása azonban nem foszthatja meg a Fogyasztók attól a védelemtől, melyet nem lehet szerződéses úton rögzíteni és a tartózkodási országa területén érvényes jogszabályok nyújtanak neki.

5. Amennyiben a semmisség a jogi lépések csak egy részét befolyásolja, a fennmaradó részek továbbra is hatályban maradnak, kivéve, ha a körülmények arra utalnak, hogy anélkül a rendelkezése által érintett semmisségre nem kerül sor.

6. A szabályozás tartalmának változása esetén a felhasználók a módosítás hatályba lépésének időpontja előtt megfelelő tájékoztatást kapnak róla.

7. Azon megrendelések, melyek a Szabályzat korábbi verziójának megfelelően lett leadva, az annak a rendelkezésivel összhangban kerül teljesítésre.

8. Amennyiben a felhasználó nem ért egyet a jelen Szabályzatban foglaltakkal, törölnie kell a fiókját.

9.A kapcsolatfelvétel az eladóval az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges: e-mail: admin@buty-mustang.pl, telefon: +48793959223 vagy írásban az alábbi címre: Marcin Uszak, Marcinkowskiego 10h/8, 66-400 Gorzów Wielkopolski, Lengyelország.

 

10. Minden anyag amely a www.mustang-cipo.hu oldalon található valamint az üzlet címe szerzői jogvédelem alatt áll és minden jog a szerzőt illeti meg.

11. A Szabályzat 2018.05.25-től hatályos.

 

 

 

 

fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl