A Mustang legendás jeans márka története 1932-ben kezdődött el Németországban. A cég specializálódott klasszikus szabású farmerek gyártására, amelyek mai napig a Mustang egyik kultuszterméke. Nagyon komfortos Mustang nadrág modelljei egész világon lettek népszerűvé. Idővel a „halhatatlanok” nevezést kaptak a vevőktől, mert a minőségi kivitelezésnek és tartósságnak köszönhetően több szezonon át kisérhetnek minket. Napjainkban a Mustang True Denim márka ajánlata sokkal szélesebb. Divatos ruházat mellet stílusos kiegészítések és cipő kollekcióit is alkotjuk. Legszélesebb választék persze a Mustang cipő mind férfiak, mind nők számára készült kollekcióiban található. 2005 óta Mustang cipők a Mustang márka alatt készülnek. Mustang lábbeliek stílusa minden részletben tükrözi maga a márka stílusát, megtartva a vadló logós termékek klasszikus elemeket. Ennek köszönhetően egyesítik magukban időtálló klasszikát és legújabb trendeket. Mustang cipő tökéletesen kihangsúlyozza az egyedülállóságod és függetlenséged. Időtálló klasszikát legújabb trendekkel összehozva a tervezőink csapata új, megismételhetetlen projekteket fejleszt.

Jelenleg Mustang True denim ajánlja a férfi és női cipők széles szortimentjét, elsősorban félcipőt, csizmát, bakáncsot és tornacipőt. Ezek tökéletesen kiegészíthetik a farmerek széles választékát, úgy mint Tramper, Tramper Tapered, Oregon, Michigan, Vegas, Washington, BostenK,  Fisco, Chino, Harlem és Harlem férfi- vagy Sissi, Jasmin, Caro, Rebecca, Girls és Gina női nadrág sorozatok. Mustang márka népszerű a fiatalok között is, főleg minőségi kivitelezés, érdekes dizájn és nem mindennapi stílus miatt. Egészítsd ki ruhatárad egy Mustang darabbal még ma. A mustang-cipo.hu boltban vár rád a Mustang márkájú ruházat, bőrövek, cipők és fehérnemű széles választéka. Alig vannak, akik nem ismerik a világhírű, amerikai életmóddal inspirált Mustang márkát, amely a Vadnyugat szabad szellemét jelképezi nemcsak angol nyelvű országokban, de otthon, Németországban is érthető módon. Farmerektől indulva, a tervezők folyamatosan új odavaló kiegészítéseket adtak hozzá a komplett viselet létrehozása érdekében, összpontosulva az övekre, cipőkre és bőrdiszműkre. A Mustang öltözékeknek a világi piacokon történt sikerét követően a márka elkezdte a lábbeli gyártását is. Ez nem túl régen történt meg, mintegy tízenvalahány évvel ezelőtt. Ha rápillantunk a Mustang cipőre, már nincs kérdés, ki a gyártója. E márkájú cipők stílisztikájában mindig észrevehető ugyanaz, változatlanul jellegzetes dizájn. Mustang cípők mindig megtartják e márkára jellemző klasszikus és egyedülálló stílust, minden részletben éreztetve a Mustang vadló logós termékek általános légkörét. Tervezőink az originális mintájukban egyesítik időtálló klasszikát divatba jövő trendekkel. Ezt a felfogást egyértelműen kifejezi a Mustang reklám szlogénja: 'Genuine style will never die' (Eredeti stílus sose hal meg). Mustang cipők a német divatmárka büszkesége, mert az előremutató és szembetünő projekteket kereső tervezők igazi passziójából jönnek létre. Mind női mind férfi Mustang cipők rendkívüli részletfigyeléssel készülnek, ezért világszerte találnak rajongókat. Megimételhetetlen stílusú és kivitelezésű lábbeli széles választékát jelenleg felajánlhatjuk vevőinknek a brandshoes.eu boltban. Mustang cipők biztosítanak komfortot, szemrevalő megtervezést és környezetbarát anyagokat, mint például ekológikus bőrt. Mustang mindennapi sikket összehoz világi divat trendjeivel. Csak Tőled függ, melyik modelleket választasz, de női és férfi fazonok széles választékának köszönhetően valószínűleg nem lesz könnyű csak egy párnál megállni.

Autentikus, „amerikai életmóddal” inspirált divat – ilyenek a Férfi Mustag cipők. Mustang márkájú cipők megjelenése forradalmat keltett a férfi divatban. Elegáns bőrcipőtől divatos színes tornacipőn és klasszikus lifestyle-os félcipőn keresztül a márkára jellegzetes férfi csizmáig és motorkerékpáros cowboy csizmáig, a Mustang férfi cipők választéka a divat teljes skálát foglálja magában. Divatos mintáknak, érdekes színeknek és időtálló, elegáns stiílisztikának köszönhetően a Mustang cipő különféle viseletekhez illik. Gondosan, főleg természetes és műbőrből készített, vintage stílusú kiegészítésekkel diszített divatos felsőrészek adnak Mustang férfi cipőknek egyedülálló, szemléletes külsőt. Elegáns részletek vagy kötöttárú beillesztések divatos akcentusokat adnak a megjelenésükhöz. Széles színskála a klasszikus feketétől, fehértől és szürkétől szembetünőbb kék vagy piros árnyalatokig terjed.

Mustang szellős férfi szandálok, divatos tornacipők kétségtelenül ideális alapjául szolgálhatnak divatos nyari viseletnek. Férfi könnyű tornacipő tökéletesen illik a mindennapi városi stilizációhoz. Télen pedig ne mulaszd el a meleg, szőrbetétes férfi csizmánkat. Arra, hogy minél tovább élvezhesd a kedvenc Mustang cipőd, gondosan ápold a lábbelid. Olyan szennyeződéseket mint a por vagy sár azonnal kell eltávolítani nedves ruhadarabbal vagy puha szivaccsal. Kivétel a nubuk vagy bársony cipő. Ezeket mindig szárazon kell kefélni, hogy a koszt távolítsuk el a felső felületekről. Természetes bőr ápolásához a cipő kozmetikumok ajánlatosak. Tegye a bőrápoló balzsam vékony rétegét a cipőre és töröjle le szövettel. Majd fényezd ki tiszta ruhadarabbal. Tipp: első használat előtt kezeld le a cipőd impregnáló spray-vel, hogy megóvd a természetes vagy műbőrből készült cipőd nedvességtől.

Mustang férfi cipő 50A-005 Mustang férfi cipő 50A-005 Mustang férfi cipő 50A-005
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 18 819,00 Ft
pár
nézz többet
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
Mustang férfi csizma 49A-070 (4140-504-307) Mustang férfi csizma 49A-070 (4140-504-307) Mustang férfi csizma 49A-070 (4140-504-307)
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 28 268,00 Ft
nézz többet
 • újdonság
Mustang férfi csizma 49A-082 (4157-606-307) Mustang férfi csizma 49A-082 (4157-606-307) Mustang férfi csizma 49A-082 (4157-606-307)
Gyártó: MUSTANG SHOES
Ár: 28 268,00 Ft
nézz többet
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
 • újdonság
fel
Sklep internetowy Shoper.pl | Supported by CleverCode
Az oldal teljes nézetre váltása
Sklep internetowy Shoper.pl